En la tasca de prospecció empresarial, s’ha contactat amb 221 empreses que han valorat el servei amb un grau de satisfacció de 3.70 punts sobr
La Fassina, al Xató Tapa
16 de febrer de 2017Una alumna de la Fassina guanyadora del premi a la tapa més saborosa del 2n concurs de tapes creatives de xató, Xató Tapa.
El passat diumenge 12 de febrer dos alumnes de l’especialitat d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració del programa de formació i inserció La Forquilla, varen participar en el 2n concurs de tapes creatives de xató, Xató Tapa.
Un jurat format per experts gastrònoms, xefs i professionals del món del turisme i la cuina, van ser els encarregats de valorar tant l’aspecte i sabor de la tapa com l’elaboració i l’actitud del concursant.
El reconeixement constava de cinc premis: premi a la millor tapa de xató, premi a la fidelitat a la recepta original, premi a la tapa més saborosa, premi al disseny, presentació i emplatat i premi a la creativitat i innovació.
Azahara Centol, de 20 anys, amb la tapa Experimental Xató va ser guardonada amb el premi a la tapa més saborosa.
L’altre alumne representant de La Fassina, Moris Gustavo, de 18 anys, va participar al concurs amb la tapa XatóRoll.
El Programa de Formació i Inserció és un programa orientat a joves de 16 a 21 anys que no han obtingut l'ESO. És una formació teoricopràctica que té com a finalitat millorar la qualificació professional, facilitar la continuïtat formativa i millorar les oportunitats d'incorporació al món laboral dels joves, també facilita l'accés als cicles formatius de grau mitjà i a d'altres ofertes formatives.
El programa és gratuït per als/les participants. Està promogut pel Servei d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i subvencionat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.