Àrea de desenvolupament econòmic i projecció exterior

Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Vilafranca WebSchool

Vilafranca Webschool es una plataforma on-line per a la pràctica de l'anglès creada per Vilafranca Virtual i Serveis Lingüístics Penedès, conjuntament amb l'empresa d'aplicacions e-learnig WebSchool.

La metodologia aplicada es molt pràctica i flexible, a través d'un d'un conjunt de recursos interactius i materials de referència desenvolupats pel Servei d'Idiomes de la Universitat Autònoma de Barcelona i adaptats a Internet per l'empresa Webschool. Aquests inclouen activitats de llenguatge funcional, gramàtica, vocabulari, comprensió i expressió oral i escrita adaptats als diferents nivells de coneixement de la llengua anglesa.

Vilafranca Webschool s'adreça a tothom i l'enfocament pedagògic es personalitzat, disposant d'un sistema de seguiment de l'aprenentatge, amb informació detallada sobre la realització i aprofitament de les activitats. Webschool no vol ser el substitut d'un curs estructura d'anglès, sinó una eina addicional per a exercitar la seva pràctica i assolir així el nivell de competència i habilitat necessari.

L'alumnat pot accedir-hi des de qualsevol ordinador connectat a Internet. Només cal tenir les claus d'accés personal, que pots aconseguir a Vilafranca Virtual de forma totalment gratuïta.